Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Orvosi Tunikák

Orvosi Tunikák

2023. 11. 22. 15:23:18

Az orvosi egyenruházatok modern, kényelmes és funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek a ruházatok gyakran kifejezik az egészségügyi intézmény vagy szakember stílusát, ugyanakkor nem veszítik el a szükséges funkcionalitást és kényelmet.

Munkavédelmi cipők használata és karbantartása

Munkavédelmi cipők használata és karbantartása

2023. 11. 06. 14:25:00 BEAR IT-PRO

Miért fontos a munkavédelmi cipő?


A munkavédelmi cipők olyan védőeszközök, amelyek gyakran alulértékeltek, de rendkívül fontos szerepet játszanak a munkahelyi biztonságban és a dolgozók egészségének megőrzésében. 

A munkavédelmi cipő kiválasztása: Lépésről lépésre a biztonságodért

A munkavédelmi cipő kiválasztása: Lépésről lépésre a biztonságodért

2023. 10. 08. 13:58:00 BEAR IT-PRO
Munkavédelmi cipők választása nem lehetőség, hanem kötelesség minden olyan munkahelyen, ahol a lábak sérülésének veszélye fennáll. Azonban a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása nem csak arról szól, hogy a lábakat megvédjük, hanem a komfortot és a hatékonyságot is szem előtt kell tartanunk. 
A KÉNYELMES BASE CIPŐK TITKA

A KÉNYELMES BASE CIPŐK TITKA

2019. 11. 11. 11:00:50 BEARIT-PRO
Miért olyan kényelmesek a BASE prémium munkacipők?
Tippek és Trükkök: Konyhai Munkaruhák Tisztítása

Tippek és Trükkök: Konyhai Munkaruhák Tisztítása

2019. 11. 11. 10:58:17 ShopRenter
A konyhai munkaruhák mosása gyakran kihívást jelent, hiszen azok számos különböző szennyeződésnek vannak kitéve, amelyek eltávolítása sokszor nem egyszerű feladat. Az ételmaradékok, zsír és egyéb foltok eltávolítása mellett gyakran az is probléma lehet, hogy a kellemetlen szagok nem jönnek ki a ruhákból, ami a következő használat során akár rossz közérzetet, fejfájást is okozhat. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb tippeket és trükköket a konyhai munkaruhák hatékony mosásához, ha ezt (az üzemeltetővel kötött megállapodás alapján) Te otthoni feladatként elvállaltad, vagy bár nem konyhán dolgozol, az otthoni főzéseid során találkozol szennyeződésekkel.
Jól Láthatósági Ruházat - Szabványok és Jelölések

Jól Láthatósági Ruházat - Szabványok és Jelölések

2019. 11. 11. 10:59:19 ShopRenter
A Portwest által készített jól láthatósági ruházati termékek kellő biztonságot adnak a viselőjüknek. Különböző alapanyagokból mindenki megtalálhatja magának a megfelelő jól láthatósági terméket. Különböző ipari területeken dolgozók számára plusz funkciókkal is rendelkeznek, mint lángállóság, antisztatikus tulajdonság, vízállóság.

Az ipar számos területén szükség van arra, hogy a dolgozók ruházata megfelelő láthatósággal rendelkezzen. Ilyen területek vasúti alkalmazottak, útépítők, autópályán dolgozók, építőipar munkavállalói, kikötőkben, munkagépekkel, hajókon dolgozók mindegyike számára fontos biztonsági elem a megfelelő láthatóság. Téli és nyári munkakörnyezethez is talál jól láthatósági termékeket.